Állat, növény

 • Kategória:

  Mindenki számára teljesen látható módon változtatják meg az évszakok a kertünket és annak növényzetét. Az átlaghőmérséklettel és a fényviszonyokkal szoros összefüggésben lévő nyári napforduló előtti és utáni időszakok oka ez. Erre a kertépítésben is gondos figyelmet kell, fordítsunk.

 • Kategória:

  A különböző márkájú professzionális öntözőrendszereket gyártó cégek nem gyártanak különböző szórófej fajtákat. Természetesen ezek némileg különböznek egymástól, de főbb jellemzőikben ugyanazok.

 • Kategória:

  Bár a következőkben három féle öntözőrendszer jellemzőiről olvashat, mégis könnyen láthatóvá válik, hogy alapvetően csak kettő féle van. Ez a kettő a manuális és az automata öntözőrendszer. Olvassa el az alábbiakat, és tudja meg mi a különbség!

 • Kategória:

  Azt hiszem, senki sem szeret okvetlenül pazarolni, pláne nem pénzt, időt és energiát. Az öntöző telepítésére és működtetésére is kiterjed ez az állítás. Az öntöző viszont akkor tud gazdaságosan üzemelni, ha alaposan, gondosan van megtervezve és építve.

 • Kategória:

  Bozsik Viktor automata öntözőrendszer telepítő és kertépítő vagyok. Tizenhat éves tapasztalatom van hazánkban az öntözőrendszerek tervezésében, telepítésében és karbantartásában.